Tagasiside 2019

kolmapäev, 24. mai 2017

5.c Pärnu-päev

Täna ärkasime kell 7.45. Läksime sööma ja kui kõhud täis, läksime bussi,mis viis meid Pärnusse. Läksime looduskeskusesse, kus saime mõõta Pärnu jõe sügavust, veevoolu kiirust, läbipaistvust ja kui palju hapnikku on Pärnu jões. Peale seda läksime muuseumisse, kus saime näha paljusid keskaegseid asju ja isegi linnamüüre, mis olid tulnud kaevamisel välja. Järgmisena jalutasime Minizoosse, kus oli palju madusid ja ämblikke. Neid sai ka kätte võtta! Edasi viis meid buss Kaubamajakasse, kus saime täiendada toiduvarusid ja osta mälestusi sellest toredast laagrist.

Täna käisime klassiga Pärnu muuseumis. Seal oli oli palju vanaaegseid asju, ja isegi linnamüüri mis oli renoveerimise käigus maa seest välja tulnud. Saime teada kuidas vanasti käidi rannas, kui raske oli rüü ja millised nägid välja riided, tööriistad ja inimesed.
Kettu

Täna oli siis Pärnu päev! Käisime mini zoos, kus oli tore, aga mul hakkas paha ja mõnel veel. Seal nägime krokodilli, madusid, ämblikke, sisalikke ja prussakaid. Ma ise väga ei vaadanud neid kuna hakkas paha. Kuni ma seal olin oli päris tore!
Maris










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänusõnad!