Tagasiside 2019

teisipäev, 21. mai 2019

2. päeva mõtted settisid kirjakõlbulikuks

Vabadus. Ilu. Tõde

5.d päev algas väga lõbusalt. Oli teisipäev. Kõik ärkasid ja koristasid. See oli vist lõbus. 
Hommikul kell kaheksa toimus hommikuvõimlemine, millel oli kaasahaarav muusika, mis omakorda tiris kõiki tantsulavale. Oli ka klassivaheline matk, kus oli hea olla. 5 km jalutamist ja valusad jalad, mis on kõigile hea märk! Oli ka tee peal surnud hiir, keda sipelgad sõid. Andres Kolk ütles nii: "Ühe õnnetus on teise õnn". Palun, inimene, kes sa seda loed, kas saaksime hiirele kümme sekundit vaikust?
Siis oli pärast matka lõuna. Kanakaste ja maitsvad pannkoogid. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, kui maitsev! 
Pärast seda mängisime jalgpalli, oli ööoode ja magus, magus magamine, kusjuures mõnedes tubades oli õudukate jutustamine. Vot see oli tore päev!Veel oli lahe keemiatund ja õpetajaga postri tegemine. Keemias tegime vannitablette. Geito Jermolov, Taaniel Tiidussalu, Robby Šaukštelis 5.d klassist

Hommikul ärkasime üles, koristasime toad ning läksime sööma. Seejärel sõitsime Pärnusse. Kõigepealt käisime Pärnu linnamuuseumis, kus saime teada palju Pärnu linna ajaloost ning sõime seal ka lõunat. Järgmisena läksime loodusmajja, kus uurisime Pärnu jõge. Peale seda suundusime MiniZoo poole. Seal nägime erinevaid roomajaid ja kõige põnevam osa sellest oli see, et meile pandi maod kaela. Pärast seda oli umbes tund aega, et poodides käia. Siis algas tagasisõit laagrisse. Oli väga tore päev!

Laura Lember, Mariliis Sepp, Elisa Marie Navato, Liisa sall 5.b klassist

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänusõnad!