Tagasiside 2019

kolmapäev, 30. mai 2018

Kolmas päev



Meie arvates oli tänane päev kõige lahedam päev siin laagris. Eriti meeldis MiniZoo külastamine, ja et me saime Kristinit hirmutada kuna Kristin ei tahtnud madu kätte võtta, aga lõpuks ikka võttis meie nõudmise peale. Ja siis läks madu õpetaja Kajale näkku, see oli nii naljakas.

Muuseumi külastus oli huvitav. Kõige rohkem jäi meile meelde film, mida Pärnu kohta näidati. Giid oli tore ja ta õpetas meile lisaks muuseumis räägitule ka erinevaid mänge. Saime palju uusi teadmisi Pärnu linna kohta.

Loodusmaja külastamine oli ka tore. Mõnele meist meeldis jõest proovide võtmine ja katsete tegemine aga osadele hoopis töölehtede täitmine koos klassikaaslastega. Saime ka väikeseid loomakesi vaadata, kuid kõige ägedam oli hoovis olev hiidjänes. Nüüd teame taimedest ja linnudest Pärnu jões ja selle ümbruses.

Peale kohustuslikku osa saime minna šoppama. Suurem osa meist otsis klassivennale kingitust, kelle sünnipäev on neljapäeval. See oli äge, et meil ühine eesmärk oli.

Jäime kolmanda laagripäevaga hästi rahule! Koduigatsust pole ja elu on lill!

5.c

                            





Kolmapäev
töökas, tore
räppimine, maalimine, punumine
Lõunasöök oli super hea.
Kolmas päev

x x x

Kolmapäev
ilus, põnev
trenn, maalimine, söömine
Päev oli pikk ja lahe
Loovuslaager

x x x 

Kolmapäev
magus, värviline
võimlemine, söömine, maalimine
Maalides pikalt me istusime
Nädalapäev

5.a


KADAKAMÄNG

Vaja läheb: ühte sinu pikkust kaigast.
Reeglid: kaigast et tohi maha kukutada ega kinni hoida.
Mängijaid: 2-6
Kuidas mängida: võtke ringi, asetage kaigas püstiselt ringi keskele. Hakake kaigast üksteisele lükkama. Kui keegi lükkab kaigast sinu poole ja sa ei püüa seda kinni ning see kukub maha, siis sa lähed mängust välja.
Edasijõudnud võivad mängida mitme kaikaga.

Mängu leiutajad: Kärt, Maarit ja Ott, 5.b




5.b meisterdas täna unenäopüüdjaid, mille käigus tekkis Otil ja Karlil mõte viia kolm nendest klassi. Esimese ülesandeks oleks võtta ära stress, teine võtab ära halvad mõtted ja kolmas maandab ülemõtlemist.


Täna oli D-klassil väga lõbus päev. Kõigepealt pidime ärkama varem. Siis läksime hommikuvõimlemist tegema. See oli tore, aga natuke nõme, sest panime juba linnariided selga. Pärast seda läksime sööma ja sõitsime linna. Käisime loodusmajas, kus lahendasime töölehte, sõitsime MiniZoosse. Viimane oli paljude lemmik, sest seal olid ilusad maod, mida saime katsuda ja kätte võtta. Sealt kõndisime Pärnu muuseumisse. Saime külastada poode ja õhtul mängisime kaarte.

5.d

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänusõnad!