Tagasiside 2019

esmaspäev, 20. mai 2019

1. päeva mõtted ja tunded

Õpetajad Gerta Nurk, Grete Pihl ja Andres Kolk 5.b klassiga loodust vaatlemas.


"Jõudsime laagrisse, saime kätte oma toad ja pakkisime kotid lahti. Siis sõime lõunat ja pärast seda oli natuke vaba aega. Pärast seda käisime viiekilomeetrisel matkal, kus saime palju põnevat looduse ja taimede kohta teada. Siis sõime õhtusööki ja toimus klassijuhataja tund. Päeva lõpus tegime sportlikke tegevusi."
Liisa, Mariliis, Elisa, Laura

"Täna, 20.05, oli väsitav päev. Meie klass matkas täna 3 tundi. Oli ka laagri avamine. Meie toast heiskas üks inimene laagri lipu. Homme on meil Pärnu päev. Seda ootame me väga. Metsas mõõtsime puid, saime teada kuidas teha erinevaid sõlmi ning saime rohkem taimedest teada."
Kaarel, Oliver, Kasper-Eke, Kaur

"Päev algas varase bussisõiduga koolist. Sadamasse jõudmine võttis poolteist tundi. Sadamast oli pikk ja tüütu sõit bussiga Jõulumäele (laager Pärnu lähedal). Uued toad tekitasid hubase tunde. Kui olime end sisse seadnud, läksime sööma. Toit oli tõesti väga maitsev. Asjad olid kõik head, kuni tuli väsitav matk. Pärast matka kaotasime enda võtme ära. Võti leiti Karli pinalist."
Kaur Kristjan, Rudolf, Karl, Ken-Martti

"Päev algas matkaga, kus õppisime sõlmi ja puude vanuseid. Pärast sai jalgrattaga sõita. Saime võrku ja korvpalli mängida. Matk oli normaalse pikkusega. Kuulasime linnulaulu ja vaatlesime loomade jälgi. Mõõtsime pulkadega. Sõber oli puu juures ja mina tegin pulga kaugelt temaga sama suureks ja mõõtsime sama moodi ka puu ära."
5.b klassi poisid

"Kohale jõudes saime kätte oma toad. Siis läksime sööma. Peale seda oli laagri avamine, kus räägiti laagri kodukorrast. Edasi liikusime 5 km matkale, kus saime rohkem teada loodusest. Saime teada, kuidas arvutada puu vanust, pikkust ja ümbermõõtu. Tagasi jõudes käisime söömas." 
Kirke, Eliis, Sophia

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänusõnad!