Tagasiside 2019

teisipäev, 21. mai 2019

Loov/duslaagri roosad ja rõõsad õpetajad!

Vasakul all: Raili Kaubi, Grete Pihl, Kersti Kirs, Gerta Nurk.
Teises reas vasakult: Laine Lehto, Kristel Paju, Lelet Aavik.
Tagumises reas vasakult: Sander Suurhans, Gabriel Sepp, Andres Kolk, Ruth Rist, Eneli Vahar
On rõõm tutvustada Kuressaare Gümnaasiumi õpetajaid, kelle valvsa pilgu ja turvalise tiiva all 
5. klasside õpilased loov/duslaagris aega veedavad. 

Raili Kaubi, käsitööõpetaja: viib laagris läbi imeliste tulemustega käelise tegevuse töötube. On abiklassijuhataja 5.b klassile.

Grete Pihl, 5.b klassijuhataja: vastutab 5.b klassi heaolu eest, paitab ja aitab, kui vaja. Loov/duslaagri sisulise kava üks loojatest.

Gerta Nurk, bioloogiaõpetaja: juhib põnevalt ja õpetlikult keskkonna matka kohalikus metsatukas. On abiklassijuhataja 5.c klassile.

Kersti Kirs, 5.c klassijuhataja: vastutab 5.c klassi heaolu eest, aitab ja paitab, kui vaja. Viib laagris läbi imeliste tulemustega käelise tegevuse töötube.

Laine Lehto, muusikaõpetaja: viib laagris läbi loovust arendavat muusika töötuba. Paneb kõik lapsed viimasel laagripäeval esinema.

Kristel Paju, 5.a klassijuhataja: vastutab 5.a klassi heaolu eest, paitab ja aitab, kui vaja. Viib läbi esmaabi koolitust, vastutab üleüldiselt laagris toimuva üle.

Lelet Aavik, 5.d klassijuhataja: vastutab 5.d klassi heaolu eest, aitab ja paitab. Vastutab loov/duslaagri video, pildi ja blogi sisu eest.

Ruth Rist, klassiõpetaja, projektikirjutaja: vastutab KIK-projektide toimumise eest, organiseerib kõikidele klassidele ägeda päeva Pärnus. Vajadusel aitab ja paitab ka.

Eneli Vahar, keemiaõpetaja: korraldab põnevat ja uusi kogemusi pakkuvat töötuba keemia valdkonnas. On abiklassijuhataja 5.d klassile.

Sander Suurhans, kehalise kasvatuse õpetaja: tutvustab õpilastele discgolfi põhitõdesid ja veedab kogu õhtuse vaba aja õpilastega palliplatsil.

Gabriel Sepp, kehalise kasvatuse õpetaja: tutvustab õpilastele discgolfi põhitõdesid, sisustab õpilaste õhtust vaba aega. On abiklassijuhataja 5.a klassile.

Andres Kolk, töö- ja tehnoloogiaõpetuse õpetaja: viib läbi põnevat ja õpetlikku keskkonna matka kohalikus metsatukas, tutvustab õpilastele metsas ellu jäämise põhitõdesid.















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänusõnad!