Tagasiside 2019

esmaspäev, 28. mai 2018

Laager algas

Mõtteid laagri esimesest päevast

Kui jõudsime kohale, siis läksime kõik enda tubadesse. Pakkisime asjad lahti, tegime voodid korda ja läksime sööma. Järgmisena oli klassijuhataja tund, kus saime kätte klassi särgid. Siis avati laager. Siis olid töötoad, kus üks grupp maalis kive ja teised meisterdasid unenäopüüdjaid, kolmas grupp tegi fantaasiapilte. Peale seda oli õhtusöök ja siis sportlikud tegevused.

5. a

Tänane päev oli täis ägedaid tegemisi. Hommik algas sellega, et hakkasime Kuressaarest bussiga sõitma Jõulumäele. Kui kahel jõudsime seadsime end oma tubadesse mõnusalt sisse. Laager avati ja saime minna töötubadesse. Meie töötoad olid koos õpetajate Kristel Paju, Virge Lemberi ja Kersti Kirsiga. Kristel rääkis esmaabist. Virge ja Kersti andsid põhimõtteliselt kunstiõpetust (maalisime kive ja meisterdasime pliiatsitopse). Pärast töötubasid oli meil vaba aeg ja sportlikud tegevused. Siis sai see päev läbi. Meile meeldis kõige rohkem see, kui me saime oma särgid kätte.

Pille-Riin, Emili, Anette, 5.b

Meie buss väljus KG juurest. Meie bussis oli terve 5.c klass, mõned 5.d klassi õpilased ja terve 5.b klass. Enne sõitu pandi paika reeglid. Siis asusime teele viis päeva kestvasse loovuslaagrisse. Jõudsime lõbusalt kohale. Alguses oli lõunasöök, siis oli klassijuhataja tund ja lõpuks avamine.

5.c


Kui haiku keeles ütelda, siis

Jõulumägi on
KG vallutatud nüüd.
Hei! Loovuslaager! Hei!

5.d klassi esimese rühma tipphetkeks oli discgolfi koos õpetajate Sandri ja Gabrieliga. Imeilus mets, linnulau, kõige ilusam kevadpäike, soe krõbisev sammal jalgade all ja täitsa kõrged liivamäed.
Alguses lendasid meie kettad päris "metsa", aga iga heitega oskused kasvasid. Kuni vastu tuli valeks pööratud märk, siis ei jäänud üle muud, kui visata vastu puud, aga Emily ja Karen mängisid puulausujaid ja puud "kummardusidki eest ära". Lahe! Mäng sai rõõmsalt edasi minna. Kui laagrisse tagasi jõudsime, siis jalad mõnusalt surisesid.

Iiris, 5.d

5.d klassi teine rühm tegi õp Andresega sõlmeõpetust ehk õppisime viite erinevat sõlme tegema. Omamoodi huvitav maailm ja kes teab, millal neid teadmisi tõeliselt vaja võib minna.

Mirtel, 5.d

Loovuslaagri esimene päev möödus oodatust kuumemalt, tegevusrikkamalt ja lõbusamalt.

Geidi, 5.d

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänusõnad!